18 de diciembre de 2013

Contes per a pensar i riure: La bicleta estàtica

A vegades els llibres arriben a tu sense saber com i en el moment oportú. Necessitava llegir alguna cosa que em fes pensar però sense profundirtzar massa en un tema. 
Feia temps que havia vist a en Setgi Pàmies parlar en televisió sobre els seus llibres en diversos programnes i em semblava un home molt divertit. I la veritat que la ironia amb la que parla la sap transmetre als seus relats. Són de temes molt diversos i alguns agraden més que d'altres (com tot) però tots tracten temes tan quotidians que t'arriben al cor. M'agrada com parla de la relació amb els seus pares. Els records d'infantessa a l'exili dels seus pares a França. El record de petits detalls o manies dels seus pares que ja no hi son, tot explicat amb molt de carinyo. També té contes on explica la relació de pares i fills, de com un pare afronta la seva dificil relació amb el fill. 
En altres contes aborda la idea que té ell de l'amor de parella, que no és un amor pasional com a les películes sino un amor basat en la relació d'anys, de compartir experiencies junts, compartir la vida, la convivencia, les diferents etapes de la vida, etc.
El primer conte és super divertit, de com un home queda amb ell mateix després de estar mesos xatejant per internet.  Explica quines expectatives té d'ell mateix i com es veu realment. Un bon joc de com pensem que som, com ens mostrem, com ens veuen els altres i que esperem de les relacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

No te vayas sin dejar un comentario. Sirven para mejorar y sobretodo para conocernos :).